• // - 12:39
  • تعداد بازدید: 102
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جام فوتبال دستی به مناسبت هفته دولت

به مناسبت هفته دولت در مرکز بستک ویژه برنامه ای با حضور بیش از چهل نفر اعضای نونهال، نونگاه و نوجوان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان هرمزگان، زهرا رحمانی مسئول کانون پرورش فکری مرکز بستک گفت: همزمان با هفته دولت کارگاه معرفی شخصیت شهیدان رجایی و با هنر برای اعضا به‌صورت حضوری و شفاهی و با استفاده از تصاویر برگزار شد و اعضای مرکز با شخصیت این دو شهید بزرگوار آشنا شدند.

برگزاری جام فوتبال دستی به مناسبت هفته دولت
وی افزود: برای اعضا مسابقه مهیج و جذاب فوتبال دستی بین 11 گروه پسران و 8 گروه دختران برگزار شد که در پایان به دو گروه برتر با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه تقدیر است.

برگزاری جام فوتبال دستی به مناسبت هفته دولت
رحمانی اعلام کرد: در گروه پسران معین علی نوری و امیر حسین شریفیان و در گروه دختران گراناز فرهادی و رها رشیده برندگان مسابقه بودند.
گفتی است این برنامه با هدف آشنایی اعضا با نامگذاری این هفته و همچنین شخصیت شهیدان هفته دولت برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت