• // - 11:55
  • تعداد بازدید: 122
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری سومین نشست بخش مکاتبه ای در سال ۱۴۰۱

بخش مکاتبه ای کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان هرمزگان سومین نشست خود را با اعضای مکاتبه ای برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، سومین نشست فصلی اعضای مکاتبه‌ای در تاریخ ۱۲ بهمن ماه با حضور کارشناس و مربی آفرینش‌های ادبی و اعضای بخش مکاتبه‌ای برگزار شد.  

در ابتدای این نشست که با حضور ۲۷ نفر از اعضای مکاتبه ای در دبستان دخترانه ی رشد روستای شهرو برگزار شد، خدیجه حاجی‌زاده مربی آفرینش‌های ادبی درباره ی موضوع یابی برای نوشتن گفت: رویا، خاطره و خواب سه راه شگفت‌انگیز است که به ما کمک می‌کند ما راحت تر بنویسیم.

وی بر یادداشت کردن رویاها، خاطرات و خواب‌ها تاکید کرد و گفت: یادداشت‌برداری به ما کمک می‌کند آن‌ها را فراموش نکنیم و همیشه موضوعات خاصی برای نوشتن داشته باشیم.

حاجی زاده در بخش دیگری از این نشست درباره ی اهمیت کتاب خواندن و تاثیر مثبت آن بر نوشتن برای دانش آموزان صحبت کرد و گفت: کتاب خواندن باعث می شود آگاهی و شناخت ما از جهان پیرامون بیشتر شود. همچنین به کشف چیزهای تازه و تجربه های گوناگون و آشنایی با آدم های مختلف منجر می شود. کتاب خواندن باعث می شود به مکان های تازه سفر کنیم و ایده های خلاقانه ای برای انجام کارها پیدا کنیم. کتاب مسیر است و ما مسافری که در جهان پیرامون سفر می کند.

نشست پیشین بخش مکاتبه ای در شهریور ماه سال جاری با عنوان «آشنایی با محرک های تصویری برای نوشتن» به صورت مشترک با استان اردبیل برگزار شده بود.

گفتنی است بخش مکاتبه‌ای از جمله فعالیت‌های غیر حضوری واحد آفرینش‌های ادبی کانون است و به آن دسته از کودکان و نوجوانانی که به مراکز فرهنگی هنری دسترسی ندارند خدمات ارائه می نماید.

در حاشیه ی این نشست، طاهره مسافری کارشناس آفرینش های ادبی به اجرای فعالیت بازی و سرگرمی و شعرخوانی از کتاب «اون چیه که؟ اون کیه که؟» سروده ی مصطفی رحماندوست برای دانش آموزان پایه های اول تا سوم پرداخت.

برگزاری سومین نشست بخش مکاتبه ای  در سال ۱۴۰۱

وی همچنین آثار نشریه دیواری دانش آموزان این دبستان با موضوع پیروزی انقلاب اسلامی را داوری و ۲ نشریه را به عنوان برگزیده اعلام نمود.

در بخش دیگری از این برنامه که همزمان با نواختن زنگ انقلاب در دبستان دخترانه ی رشد برگزار شد، مسافری به معرفی فعالیت های کانون به ویژه فعالیت های ادبی و بخش مکاتبه ای برای امام جماعت روستای شهرو و اعضای عضو انجمن اولیا و مربیان این دبستان پرداخت.

شایان ذکر است روستای شهرو در شمال غربی شهر بندرعباس واقع شده است. این روستا از توابع بخش مرکزی و از روستاهای دهستان تازیان محسوب می شود و فاصله آن تا مرکز استان هرمزگان (بندرعباس) حدود۳۵ کیلومتر می باشد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت