• // - 12:36
  • تعداد بازدید: 149
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
واحد آفرینش های ادبی کانون استان هرمزگان برگزار کرد؛

نشست عصر شعر و داستان شور و شرجی

به مناسبت هفته ملی کودک انجمن شعر و داستان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان نشست شور و شرجی را با اعضای انجمن شعر و داستان واحد آفرینش های ادبی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، نشست شور و شرجی واحد آفرینش های ادبی مورخ ۲۰ مهرماه با حضور مدیرکل کانون استان و کارشناسان و مربیان و زهرا اسپید شاعر و نویسنده استانی و جمعی از اعضای انجمن شعر و داستان استان به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
پروین پشتکوهی مدیرکل کانون استان هرمزگان ضمن تبریک هفته ملی کودک و گرامیداشت روز حافظ در حضور اعضای نوجوان در این نشست گفت:لحظه لحظه‌های بودن شما نوجوانان در کانون طلایی و فراموش نشدنی است. از دیدن مرغک‌ کانون روی شانه های شما و اینکه در کنار شما هستیم لذت میبریم‌.
وی در ادامه افزود: ادبیات در زندگی ما نباید تنها جنبه زینتی داشته باشد بلکه ادبیات باید در زندگی بهتر و آینده ما تاثیرگزار باشد.

نشست عصر شعر و داستان شور و شرجی
اسپید شاعر و نویسنده استان نیز ضمن خرسندی در این نشست اشعار و آثار خود را برای نوجوانان خوانش کرد و برای آنها آرزوی موفقیت کرد.
 فاطمه زاهدانی مجری توانمند عضو کانون استان ضمن خوشامدگویی به حاضرین در نشست از اعضای انجمن شعر و داستان خواست آثار خود را بخوانند.

نشست عصر شعر و داستان شور و شرجی
در این نشست راضیه علیزاده ، فرزانه نام آور، فاطمه زاهدانی، امیرعلی هاشمی پور ، ثنا قنبری نسب از اعضای انجمن داستان و اسماعیل دلشادی، رقیه حیدری زاده، مریم صالحی، امین صمدی، محمد پارسا بان برتینا از اعضای انجمن شعر واحد آفرینش آثار خود را خواندند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت