با حضور فاطمه سادات علویان برگزار شد؛
نشست مجازی سواد رسانه ای

فاطمه سادات علویان: مدیریت تلفن همراه، وضع قوانین منطقی، مسلط شدن به اینترنت و ملحق شدن به فرزندان و راه اندازی جلسات گفت و گو، از راه کارهای کاهش خطرات فضای مجازی است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان؛ با حضور فاطمه سادات علویان نشست مجازی سواد رسانه ای ویژه والدین و مربیان برگزار شد.
علویان ضمن اشاره به اهمیت شناخت سواد رسانه ای برای والدین و مربیان مخصوصا در فضای امروزی تعریفی از سواد رسانه ای ارائه کرد.
علویان اظهار داشت:سواد رسانه ای، مجموعه ای از مهارت های قابل یادگیری است که به توانایی دسترسی، تجزیه و تحلیل و ایجاد انواع پیام های رسانه ای اشاره دارد.
وی با اشاره به اینکه سواد رسانه ای یک مهارت ضروری در دنیای امروزی به شمار می رود افزود: برای حرکت در محیط رسانه ای پیچیده باید قادر به درک بهتر پیام های رسانه ای باشیم.
علویان گفت: افراد با سواد رسانه ای، قادر به کشف پیام های پیچیده ی موجود در محتوای تلویزیون، رادیو، روزنامه ها، مجلات، کتاب ها، بیلبوردهای تبلیغاتی، اینترنت و سایر رسانه های مستقل خواهند بود.
این مدرس سواد رسانه ای همچنین با اشاره به نقش یاری رسان سواد رسانه ای گفت: درک چگونگی ایجاد پیام رسانه ای، تشخیص اطلاعات غلط، تعصبات و دروغ ها، ارزیابی پیام های رسانه ای، تجربیات و دانش ها و ارزش ها و باورها و ... از مزایای سواد رسانه ای دانست.
علویان اعلام داشت: کاربری کنترل نشده کودکان و نوجوانان در فضای مجازی، باعث انزوا و گوشه نشینی، گسست روابط عاطفی و اجتماعی، دوری گزیدن از دوستان و همسالان، کناره گیری از بازی های فیزیکی و در نتیجه رکود جسمی و فکری کودکان و نوجوانان را به همراه دارد.
وی افزود: در حال حاضر بلوغ نوجوانان بین 3 تا 5 سال زودتر اتفاق می افتد و تا قبل از دو سالگی استفاده کودکان و نوجوانان از رسانه ممنوع است.
علویان مدیریت تلفن همراه، وضع قوانین منطقی، مسلط شدن به اینترنت و ملحق شدن به فرزندان و راه اندازی جلسات گفت و گو را از راه کارهای کاهش خطرات فضای مجازی دانست.
شایان ذکر است تکرار این نشست مجازی ویژه کارکنان شرکت ملی گاز بندرعباس، در روز ۱۶ مهر ماه برگزار خواهد شد.