• // - 11:31
  • تعداد بازدید: 104
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با آغاز چهل‌وچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار شد؛

نواختن زنگ انقلاب با حضور اعضای طرح کانون مدرسه

ویژه برنامه زنگ انقلاب در مجتمع آفرینش کانون هرمزگان همزمان با آغاز دهه مبارک فجر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، به مناسبت آغاز چهل‌وچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، زنگ انقلاب با حضور ۲۳۰ نفر از اعضای دختر طرح کانون مدرسه در مجتمع آفرینش بندرعباس نواخته شد.

در ابتدای این مراسم فاطمه غفاری سروستانی مسئول مجتمع آفرینش ضمن تبریک این روز در قالب فعالیت معرفی ایام و وقایع در رابطه با ورود تاریخی امام راحل مطالبی را بیان کرد.

نواختن زنگ انقلاب با حضور اعضای طرح کانون مدرسه

در ادامه این برنامه راس ساعت ورود تاریخی امام به ایران اعضاء با نواختن زنگ انقلاب به جشن و شادی پرداختند و پرچم های سه رنگ جمهوری اسلامی را به تکان دادند.

پخش انیمیشن بهادر ساخته عبدالله علیمراد با موضوع ظلم ستیزی از دیگر برنامه های این روز بود. همچنین مهشید مرادی از اعضای کانون دلنوشته ای را با موضوع انقلاب قرائت کرد.

در ادامه برنامه اسماعیل تذرو مداح اهل بیت به مناسبت ولادت امام جواد علیه السلام  و در آستانه ولادت حضرت علی و روز پدر به سخنرانی و مداحی پرداخت.

گفتنی است نمایشگاهی از کتاب‌های کانون پرورش فکری با موضوع انقلاب اسلامی در کتابخانه مجتمع آفرینش در طول ایام الله فجر برپا است.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت