• // - 05:11
  • تعداد بازدید: 455
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

استمرار برگزاری جشن‌های چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

جشن‌های چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از سوی مراکز فرهنگی هنری کانون هرمزگان در حال برگزاری است.

 
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، جشن‌های چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور کودکان و نوجوانان در مراکز فرهنگی هنری استان در حال برگزاری است.
از سوی مجتمع آفرینش بندرعباس جشن پیروزی انقلاب در بستر سایت کانون kpf.ir با حضور اعضا و والدینشان انجام شد.
در این جشن که با محوریت وحدت و  شناخت هویت ملی انجام شد؛ راحله خادمی کارشناس آموزش و پژوهش و برگزیده چندین دوره جشنواره معرفی کتاب، با استفاده از ابزار خلاقانه، کتاب نوشته شکراالله امینی را معرفی کرد.«
استمرار برگزاری جشن‌های چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی 
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، جشن‌های چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور کودکان و نوجوانان در مراکز فرهنگی هنری استان در حال برگزاری است.
از سوی مجتمع آفرینش بندرعباس جشن پیروزی انقلاب در بستر سایت کانون kpf.ir با حضور اعضا و والدینشان انجام شد.
در این جشن که با محوریت وحدت و  شناخت هویت ملی انجام شد راحله خادمی کارشناس آموزش و پژوهش و برگزیده چند دوره معرفی کتاب، با استفاده از ابزار خلاقانه کتاب «پرچم ایران از آغاز تا امروز» نوشته شکراالله امینی را معرفی کرد.
در بخش دیگری معرفی کتاب «ای میهن من، ایران»  سروده‌ی اسدالله شعبانی توسط مائده غریب‌نواز عضو کودک این مرکز معرفی و شعر «خلیج فارس» از سروده‌های این کتاب اجرا شد.
اجرای مسابقه شعارهای انقلابی، شعرخوانی اعضا، دکلمه‌خوانی و پخش سرودهای انقلابی از دیگر برنامه‌های این جشن بود.
در پایان نیز انیمیشن بهادر از ساخته‌های عبدالله علیمراد تولید کانون پرورش فکری با موضوع اتحاد و ظلم ستیزی پخش شد.
 خبرهای رسیده از کانون شماره ۴ بندرعباس حاکی از بازخوانی سرود انقلاب توسط اعضا، قصه‌گویی خاطرات انقلاب توسط مربیان، برگزاری مسابقه با سوالات انقلابی، معرفی کتاب‌های «خاطرات بچه‌های انقلاب»، شعرخوانی کتاب «ایران وطن من» و بازی و سرگرمی با حضور اعضا می‌باشد.
برگزاری کارگاه کاردستی در قالب کارگاه عمومی با موضوع گل لاله با مشارکت مدرسه پسرانه شهید مهراب رشیدی و مدرسه دخترانه امید ایران از دیگر برنامه‌های اجرا شده این مرکز می‌باشد.
برگزاری پویش«هر خانه یک پرچم ایران»، با مشارکت دانش‌آموزان مدارس مجاور مرکز از دیگر برنامه‌های این مرکز است. در این پویش اعضا عکس خود را به همراه پرچم ایران ارسال کردند و درقالب کلیپ در فضای مجازی منتشر شد.
 
این مرکز با مشارکت معاونت آموزش ابتدایی ناحیه ۱ بندرعباس برنامه هر شب یک قصه انقلابی را برگزار می‌کند ،در این برنامه مربی مرکز شهرزاد زارعی در قالب پادکست هر شب یک قصه از کتاب خاطرات بچه‌های انقلاب را تولید و پادکست‌ها در برنامه شاد و فضای مجازی به اشتراک گذاشته می‌شود. 
همچنین پویش «از انقلاب بگو»  با مشارکت دبستان دخترانه امید ایران برگزار شد و اعضا  متن‌های انقلابی را در قالب دکلمه و به صورت ویدیوکست آماده کردند و در گروه‌های مجازی به اشتراک گذاشتند.
 
از سوی دیگر  اعضای مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ بندرعباس جشن سالگرد پیروزی انقلاب برپا کردند و فعالیت‌های همچون  دکلمه‌خوانی، قصه‌گویی پخش سرودهای انقلابی توسط آنان اجرا شد. همچنین آموزش گل لاله و پرچم به روش کاغذ و تا از سوی فاطمه نبی‌زاده مربی هنری این مرکز انجام شد.
همچنین معرفی فعالیت‌های کانون، معرفی ایام و وقایع و اجرای نمایش تئاتر کوچک «گل اومد بهار اومد»  و آموزش ساخت کاردستی از برنامه‌هایی که از سوی مرکز شماره ۲ بندرعباس و سیار روستایی بندرعباس برای کودکان محله کمتربرخوردار شمیلی‌ها انجام شد.
 
گزارش‌های رسیده از جاسک حاکی از آن است که به مناسبت دهه مبارک فجر کارگاه ساخت پرچم و نمادهای انقلابی در فعالیت عمومی این مرکز به شکل مجازی برگزار گردید.
در کاری مشترک از کانون بندرلنگه و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲۰۰ جلد کتاب کودک و نوجوان با هدف ترویج کتابخوانی به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی در بخش مهران اهدا شد.                                                                این برنامه با حضور ماه‌بی‌بی صفری‌پور مسئول کانون بندرلنگه و وحید امیری رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری باشگاه کتاب‌خوانی دژ(دژگان)بخش مهران اجرا شد.
جشن پیروزی انقلاب با عنوان «شهد پیروزی» در مرکز فراگیر بندرعباس با حضور اعضای کودک و نوجوان برگزار شد.
به گفته ی سلیمانی‌پور مسئول مرکز فراگیر در این برنامه اعضا با نواختن موسیقی  ای ایران با فلوت و پیانو  به هنرنمایی کردند. سپس دو عضو نوجوان به خوانش دکلمه‌ای زیبا در  توصیف  پیروزی انقلاب  اسلامی  اقدام کردند.  
در ادامه الهام  اشرافی ، قصه‌گو و مسئول کانون جاسک که به عنوان مهمان  در این جشن حضور داشت به صحبت با اعضا پرداخت و از رنگ‌های پرچم که هر کدام نماد و نشانه‌ای از انقلاب شکوهمند ایران هستند  سخن گفت. معرفی شخصیت  و اجرای سرود ایران جان در قالب ویدیو کلیپ توسط مربی فرهنگی مرکز آسیه غلام حضرت حجت از دیگر بخش‌های جذاب این برنامه بود .
 با اجرای مسابقه‌ی جمله‌های ادبی کلمات ناب ، آخرین بخش برنامه به پایان رسید و قرار شد هدایایی هم از طرف مسئول مرکز جاسک به اعضا تقدیم شود.
 
 
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت