در راستای امضای تفاهم نامه صورت پذیرفت؛
جلسه هم افزایی و همکاری آموزش وپرورش استثنایی با کانون پرورش فکری هرمزگان
با حضور مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان و سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استثنایی استان هرمزگان و جمعی از کارشناسان و مربی مسئول مرکز جلسه هم اندیشی در مرکز فراگیر بندرعباس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان هرمزگان، پروین پشتکوهی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان ضمن معرفی فعالیت های کانون پرورش فکری در شناسایی و کشف استعداد کودکان و نوجوانان گفت: همه فعالیت های فرهنگی هنری و ادبی در مراکز کانون پرورش فکری در راستای رشد و شکوفایی همه کودکان ونوجوانان است.
پشتکوهی ضمن اشاره به رشد، تعامل و ارتباط اجتماعی کودکان و نوجوانان در مراکز فراگیر افزود: فعالیت ها و ظرفیت های مرکز فراگیر کانون به گونه ای طراحی و بهینه سازی شده است که قابل استفاده برای کودکان و نوجوانان با نیاز ویژه باشد و هدف از این کار این است تا کودکان ونوجوانان با نیاز ویژه در کنار سایر کودکان ونوجوانان عادی بتوانند به فعالیت های فرهنگی هنری و ادبی بپردازند.
وی افزود: مرکز فراگیر بندرعباس نیز با وجود رمپ، کتاب های بریل و دستگاه های بهدید، کتاب های حسی و لمسی، برگزاری های کارگاه ها زبان اشاره و ... این امکان را برای حضور کودکان و نوجوانان با نیاز ویژه فراهم کرده است و با فعالیت هایی چون: صنایع دستی ،کاردستی، نقاشی، کارگاه پرورش خیال و... که باعث رشد و اعتماد به نفس کودکان ونوجوانان خواهد شد ، امکانات و ظرفیت هایی را ایجاد می کند که همه کودکان و نوجوانان عادی و نیاز ویژه بتوانند جهت رشد و شکوفایی استعداد درشرایط یکسان باشند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان ضمن خرسندی از امضای تفاهم نامه کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان با سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: امیدواریم مانند قبل با همکاری های مشترک با رویکرد ایده ها و طرح های نوین بتوانیم در انجام فعالیت ها با استفاده از ظرفیت های دو دستگاه به اهداف مشترک که زمینه رشد و پرورش کودکان و نوجوانان با نیاز ویژه در کنار سایر کودکان ونوجوانان عادی فراهم شود.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استثنایی استان ضمن خرسندی از تشکیل جلسه هم افزایی گفت: اوقات فراغت کودکان ونوجوانان با نیاز ویژه جز اولویت و اهداف سازمان است که آنها بتوانند در کنار این فعالیت ها مهارت های فردی و اجتماعی را بیاموزند.
وی ضمن اشاره به ضروری بودن کارگاه های مهارت های فردی و اجتماعی گفت: به جهت رشد این مهارت ها در بین کودکان ونوجوانان نیازمند یک طرح مشترک در اجرای این فعالیت ها از ابتدای سال تحصیلی خواهیم بود که اجرای این طرح با همفکری و هم افزایی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان با آموزش و پرورش استثنایی امکان پذیر است.
گفتنی است،در این جلسه هم اندیشی در خصوص امکانات و ظرفیت های دو دستگاه در فعالیت ها و برگزاری کارگاه ها، ایاب و ذهاب کودکان ونوجوانان مدارس استثنایی جهت حضور در مرکز فراگیر، طرح مشترک آموزشی، همکاری در جشنواره ها و مهرواره ها و .... بحث و گفتگو شد.

