• // - 19:54
  • تعداد بازدید: 471
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
فرماندار بستک:

مجموعه کانون پرورش فکری؛ موفق در خدمت رسانی به کودکان و نوجوانان است

با حضور سید‌شمس الدین قتالی فرماندار بستک، جشن ریحانه النبی در فضای مجازی کانون پرورش فکری بستک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان؛ به مناسبت گرامی‌داشت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و  هفته تجلیل مقام زن، جشن ریحانه‌النبی با همکاری امور بانوان فرمانداری و کانون زنان مه‌دخت شهرستان بستک برگزار شد. در این جشن که جمعی از زنان دستگاه‌های اجرایی و مادران اعضا حضور داشتند؛ سیدشمس الدین قتالی فرماندار بستک ضمن تبریک دهه مبارک فجر، روز زن و مقام مادر اظهار داشت: حضرت فاطمه سلام الله علیها الگوی شایسته زنان مسلمان و اسوه و نماد پاکدامنی و وارستگی برای زنان ایرانی می باشد که پیروی و سلوک و منش آن بزرگوار روشنایی بخش مسیر زندگی است. 
فرماندار بستک افزود: سالروز ولادت حضرت زهرا (س) هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر فرصت ارزشمندی برای تکریم و تجلیل از مادران و زنان جامعه اسلامی و ترویج ارزش‌هاست. 
وی اذعان داشت: بانوان شاغل در ادارات جدا از وظیفه مادری و مدیریت خانواده در بخش های مختلف ادارات نقش بسیار موثری را ایفا کرده اند؛ که این خود نشان از قدرت، پشتکار و تلاش بانوان در انجام امورات محوله است. 
وی از مجموعه کانون پرورش فکری که با مدیریت یک بانو و همکارانی موفق در خدمت رسانی به کودکان و نوجوانان هستند؛ تقدیر و تشکر کرد.
در ادامه این جشن ویژه برنامه‌هایی همچون: قرائت دکلمه توسط عضو نوجوان، پخش کلیپ های شعرخوانی اعضا و معرفی و تقدیر از زنان کارآفرین و بانوان پژوهشگر شهرستان، برگزاری مسابقه من و مامانم از برنامه‌های اجرا شده این روز بود.
همچنین اجرای آهنگ زنده روز مادر توسط حسن پورایی از هنرمندان شهرستان، معرفی و رونمایی از کتاب تمنا به نویسندگی رشدیه عالیان و پخش کلیپ تبریک روز مادر توسط اعضا دختر؛ پایان بخش این برنامه بود.
کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت