برگزاری بیست و ششمین شورای فرهنگی با حضور پژوهشگر و مدرس فضای مجازی
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان جلسهی شورای فرهنگی را با حضور دکتر سید علی موسوی، پژوهشگر و مدرس فضای مجازی برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، نشست فرهنگی با حضور مدیرکل و مسئولان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان و با حضور دکتر سیدعلی موسوی برگزار شد.
دکتر سیدعلی موسوی، پژوهشگر و مدرس فضای مجازی در ابتدای این نشست گفت: کانون بسیار تاثیر گذار است و کار آن تربیت و نسل سازی است؛ و مربیان در کانون مهارت آموزی انجام میدهند.
وی ضمن اشاره به شعار "انسان باید کارآمد باشد." افزود: نسل جدید باید بگونهای پرورش یابد که مسئولیت های اجتماعی اش را خودش انجام دهد؛ و این پرورش در کانون امکان پذیر است.
موسوی بیان کرد: کودکان و نوجوانان باید براساس علاقه آموزش ببیند؛ در اینصورت در آیندهی شغلی آنها نتیجه مثبتی ایجاد میشود.
وی تاکید کرد: پویایی آموزش، یک موضوع مهم است؛ که در این امر هم مربی و هم متربی باید متناسب با دانش روز، پیش برود.
موسوی اظهار کرد: آموزش باید متناسب با شرایط گوناگون منطقهای، متفاوت باشد و با شرایط اقلیم هر شهر متناسب باشد.
وی بیان کرد: در آموزش باید برای کودکان و نوجوانان ایجاد انگیزه کنیم و تجربه زیسته آنها در فضای آموزش باید شیرین باشد.
این پژوهشگر و مدرس فضای مجازی با اشاره به موضوع هوش مصنوعی، گفت: بحث هوش مصنوعی به دههی شصت میلادی برمیگردد و امروزه به علت تبلیغات است که شهرت زیادی یافته است.
وی ادامه داد:هوش مصنوعی، ماشینی مبتنی بر انرژی است؛ و هیچگاه نمیتواند جای انسان و هوش واقعیِ انسان را بگیرد
. موسوی تصریح کرد: هوش مصنوعی میخواد مانند یک انسان باشند که به بیشترین داده ها دسترسی داشته باشد؛ با این حال، نقص های زیادی دارد.
این مدرس فضای مجازی افزود: هوش مصنوعی یک بحران به حساب میآید؛ زیرا علاوه براینکه یک تکنولوژی بسیار گران است، تنها مطالب را ارائه میدهد اما نمیتواند مهارت آموزی کند و با این حال میخواهد جای انسان را بگیرد.
موسوی تاکید کرد: مهم این است که در کنار استفادهی مناسب از هوش مصنوعی، به طور کامل به آن تکیه نکنیم و از نیروهای های انسانی بیشتر بهره ببریم.