• // - 12:12
  • تعداد بازدید: 108
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

از سازه اکوبریک مرکز بستک در هفته پژوهش رونمایی شد

به مناسبت هفته پژوهش، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز بستک از سازه اکوبریک ساخته اعضاء و مربیان خود رونمایی کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، زهرا رحمانی مسئول مرکز بستک با اشاره به اینکه اعضاء و مربیان کانون بستک از خرداد ماه امسال و همزمان با روزجهانی تنوع زیستی،تصمیم گرفتند  تا با ساخت آجرهای ساختمانی در حفظ محیط زیست همراه باشند و هم اکنون این تصمیم با جمع‌آوری بیش از ۱۵۰ اکوبریک ۱/۵ لیتری و  ۵۰۰ گرمی به یک سازه اکوبریک  تبدیل شده است.

از سازه اکوبریک مرکز بستک در هفته پژوهش رونمایی شد

در ساخت این سازه،مربیان همراه با اعضا کودک و نوجوان مرکز طی مدت۶ ماه به جمع آوری مصنوعات پلاستیکی مانند بطری نوشابه و ... پرداختند و سرانجام  با شستشوی این مواد غیرقابل بازیافت آن را به شکل کاملا فشرده از سایر پسماندهای خشک مانند  بسته بندی پفک و کیک و ... پر کردند و در نهایت با مخلوطی از گل و سیمان یک سازه مقاوم اکوبریکی به صورت میز ساختند.

نوشین فرهادی طراح و مربی راهنمای سازندگان این سازه، در ادامه افزود:اکوبریک یا همان آجرهای ساختمانی با استفاده از پلاستیک غیرقابل بازیافت تهیه می‌شود و بهترین راه مبارزه با خطراتی است که این مصنوعات شیمیاتی در طبیعت ایجاد می کنند . ساخت سازه ای با آجر پلاستیکی در کانون بستک اولین قدم در حفظ محیط زیست و بازیافت پلاستیک است.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت