لیست اخبار صفحه :221
برگزاری نشست «بررسی تفاوت نظم و شعر»
با حضور طاهره مسافری کارشناس ادبی هرمزگان صورت گرفت؛

برگزاری نشست «بررسی تفاوت نظم و شعر»

انجمن مجازی شاعران نوجوان با موضوع بررسی "تفاوت نظم و شعر" همراه با نقد و بررسی آثار اعضا برگزار شد.

رصد سیاره زحل
در قالب اردوی مجازی "ارباب حلقه‌ها " صورت گرفت؛

رصد سیاره زحل

با حضور محمدامین پاسلارزاده کارشناس رصدخانه آفرینش کانون پرورش فکری رصد مجازی سیاره زحل به طور همزمان از اسکای روم و صفحه اینستاگرام مرکز تخصصی علوم کانون پرورش فکری بندرعباس پخش گردید.

برگزاری اردوی مجازی «سفر به سرزمین بی‌بی مینو»
از سوی کانون میناب صورت پذیرفت؛

برگزاری اردوی مجازی «سفر به سرزمین بی‌بی مینو»

اردوی مجازی به شهرستان میناب «سفر به سرزمین بی‌بی مینو» در بستر فضای مجازی با حضور بیش از ۶۰ نفر از اعضای مراکز استان هرمزگان از سوی مرکز ثابت و کتابخانه پستی این شهرستان برگزار شد.

برگزاری اردوی مجازی «از دریا تا کویر»
با همکاری کانون یزد؛

برگزاری اردوی مجازی «از دریا تا کویر»

هم‎زمان با پایان کارگاه‌های تابستانه ۱۴۰۰ اردوی مجازی از «از دریا تا کویر» با هماهنگی مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان شماره یک بندرعباس و یزد برگزار شد.

نظام آموزش کودکان و نوجوانان در کانون پرورش فکری هم سطح دانشگاه‌های معتبر است
نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان در بازدید از مجتمع آفرینش کانون اظهار داشت:

نظام آموزش کودکان و نوجوانان در کانون پرورش فکری هم سطح دانشگاه‌های معتبر است

حجت الاسلام و المسلمین عبادی‌زاده نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان با حضور در مجتمع آفرینش_مرکز تخصصی علوم_ از بخش‌های مختلف مجتمع شامل استدیو کارگاه‌های بر خط، اکوسیستم دریایی و جانوری، بخش سنگ‌ها، صدف‌ها و کانی‌ها، بخش فیزیک، انیمیشن، رباتیک، آسمان‌نما و رصد‌خانه دیدن کرد.

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت