• // - 23:15
  • تعداد بازدید: 300
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نقد ۴ اثر از اعضاء در نشست انجمن شعر آفرینش کانون هرمزگان

نشست انجمن شعر آفرینش کانون استان هرمزگان با حضور اعضای انجمن و شاعر برجسته استانی، با نقد ۳ اثر کلاسیک و یک شعر نو از اعضاء کانون استان برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، دومین نشست انجمن شعر سال ۱۴۰۱ در تاریخ ۱ مرداد به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.
 در این نشست، عبدالحسین انصاری یکی از شاعران برجسته استان به عنوان منتقد و جمعی از اعضاء و کارشناسان و مسئول انجمن حضور داشتند.
انصاری پس از شنیدن نقد اعضاء به ارائه نقد خود از ۳ اثر کلاسیک از سیده‌زهرا موسوی، فاطمه زاهدانی، علی‌اکبر فاضلی و یک شعر نو از اسماعیل دلشادی از اعضای انجمن شعرکانون استان هرمزگان پرداخت.
وی با بیان اینکه عالم هنر یک سلوک و یک مسیر طولانی است و شاعر باید با شناخت و آگاهی به خلق اثر بپردازد افزود: زبان فارسی این ظرفیت را دارد که ما بهترین واژه‌ها را برگزینیم و تفاوت یک شعر خوب با شعر فوق‌العاده همین انتخاب درست واژه‌هاست.
انصاری با بیان اینکه درغزل باید به ارتباط عمودی و افقی بیت‌ها توجه شود اشاره‌ای نیز داشت به من شخصی و من اجتماعی در شعر و گفت: هرگاه این من شخصی به اجتماعی گسترش یابد شعر تاثیرگذارتر می‌شود.
عبدالحسین انصاری دبیر انجمن شعر حوزه هنری و  صاحب ۱۲ مجموعه شعر و  نیز دانشجوی دکترای ادبیات دانشگاه هرمزگان است، کتابهای «باید برای زنبیل خالی‌ات شعری بگویم»، «مشق‌های بلاتکلیف»،«می خوش»، «پرونده ی بهار»، «زمین کودکی غمگین» و....از جمله آثار اوست.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت