ویژهبرنامه دخترانه به مناسبت روز دختر در مرکز فرهنگیهنری پارک لاله بندرعباس برگزار شد
همزمان با فرارسیدن روز دختر، ویژهبرنامهای شاد و آموزشی تحت عنوان«دخترم افتخار ایران" در مرکز فرهنگیهنری پارک لاله بندرعباس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان؛ این برنامه با حضور اعضا و خانوادهها همراه بود و مجموعهای از فعالیتهای فرهنگی، هنری و معرفتی در آن اجرا شد.
در این مراسم، آیلین صفا عضو برگزیده مجتمع آفرینش، به اجرای قصهگویی پرداخت و نهال نوشادی، عضو فعال و کانونیار مرکز ۲ نیز قصهگویی دیگری را برای حاضران اجرا کرد.

همچنین حلما کوثری، کانونیار مرکز، به معرفی کتاب من دختر قدرتمندی هستم پرداخت.
در بخش دیگری از برنامه، عفت تفضلی به معرفی شخصیت و مقام حضرت معصومه (س) پرداخت که با استقبال شرکتکنندگان همراه شد.آیدا شیخزاده، عضو نوباوه و کتابخوان مرکز نیز با خوانش شعر به زیبایی این مراسم افزود.

پخش انیمیشن، سرگرمیهای گروهی، مسابقه و اهدای جوایز از دیگر بخشهای جذاب این ویژهبرنامه بود.
این برنامه با هدف گرامیداشت هویت دختران، تقویت اعتمادبهنفس و ایجاد لحظاتی شاد و آموزنده برای آنان برگزار شد.

